Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Πως λειτουργεί το Iris 2 της Foreo;

Ανακαλύψτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες πίσω από το νέο λανσάρισμα της FOREO

Η συσκευή IRIS 2 περιλαμβάνει την εφαρμογή χειροκίνητης πίεσης (συνήθως με τις άκρες των δακτύλων) σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, αόρατα μονοπάτια ενέργειας που ονομάζονται μεσημβρινοί ρέουν μέσα στο σώμα. Αναφέρεται ότι τουλάχιστον 14 εσωτερικές οδοί συνδέουν τα όργανά μας με άλλα μέρη του σώματος. Τα σημεία βελονισμού βρίσκονται κατά μήκος αυτών των μεσημβρινών. Εάν η ροή της ενέργειας (που ονομάζεται επίσης «τσι») μπλοκαριστεί σε οποιοδήποτε σημείο ενός μεσημβρινού, θεωρείται ότι προκαλεί διάφορα συμπτώματα κατά μήκος του μεσημβρινού.

Τα μάτια περιβάλλονται κυριολεκτικά από σημεία βελονισμού. Τα σημεία αυτά μπορούν να διεγερθούν με τη χρήση βελονισμού για να ανακουφιστούν από την κόπωση. Το μασάζ με βελονισμό είναι μια απλή και αποτελεσματική μέθοδος που βοηθάει στην κίνηση του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς μέσα και γύρω από τα μάτια. Το μασάζ στα σημεία βελονισμού γύρω από τα μάτια είναι μια τεχνική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι και σε καθημερινή βάση.

Ο κινητήρας υψηλής απόδοσης που τροφοδοτεί το FOREO IRIS 2 παράγει λεπτές ταλαντώσεις που ονομάζουμε παλμούς T-Sonic™, πατενταρισμένες από την FOREO. Αυτοί οι παλμοί κάνουν απαλό μασάζ στην περιοχή των ματιών για να ανακουφίσουν από την κούραση, ενώ παράλληλα αυξάνουν την απορρόφηση των κρεμών και των ορών, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους.

Το “Τ” στο T-Sonic είναι η συντομογραφία του διαδερμικού, που ονομάζεται έτσι επειδή αυτοί οι παλμοί ταξιδεύουν μέσα από τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Όταν κατευθύνονται στην περιοχή των ματιών, οι παλμοί T-Sonic συμβάλλουν στη βελτίωση της ροής του αίματος, μειώνοντας έτσι την κόπωση των ματιών, ανακουφίζοντας από την ξηρότητα και την κούραση, μειώνοντας το πρήξιμο και την εμφάνιση μαύρων κύκλων – για ένα φρέσκο, φωτεινό και αναζωογονημένο βλέμμα.

Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ

GEMMA CHAN:

“Όταν τα μάτια μου πρήζονται, βγάζω το μασάζ FOREO IRIS: μιμείται το άγγιγμα που χρησιμοποιείται στην ασιατική παράδοση περιποίησης. Είναι τόσο χαλαρωτικό. Είναι ιδανικό για την αποστράγγιση των υγρών και όταν τα μάτια σας αισθάνονται λίγο πρησμένα το πρωί. Έτσι το χρησιμοποιώ συνήθως για να πάω στη δουλειά… Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ξέρετε ποιος μου το σύστησε; Στην πραγματικότητα ήταν ο Ρίτσαρντ Μάντεν. Είχε ένα, οπότε όταν ήμασταν στην καρέκλα του μακιγιάζ το πρωί, καθόμασταν και οι δύο στις θέσεις μας και το χρησιμοποιούσαμε”.

PARIS HILTON:

Paris Hilton: “Αυτό το μικρό αντικείμενο είναι από την FOREO…”

Nicky Hilton: “Είσαι εθισμένη σε αυτό!”

Paris Hilton: “Αν υποφέρετε από πρήξιμο, χρησιμοποιήστε το! Είναι σαν να πάλλεται και να αφαιρεί τη λεμφική αποχέτευση…. Είναι ένα μυστικό ομορφιάς που αγαπώ”.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

– Αυξάνει την απορρόφηση των καλλυντικών περιποίησης ματιών κατά 84%

– Εξομαλύνει την περιοχή του περιγράμματος των ματιών κατά 80%

– Βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια κατά 70%

– Βοηθά στην τόνωση της περιοχής του περιγράμματος των ματιών κατά 51%

– Αυξάνει τη φωτεινότητα του περιγράμματος των ματιών κατά 50%

– Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης κατά 43%

– Μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια κατά 3,5 φορές


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ FOREO IRIS 2 ΜΕ ΤΟ FOREO IRIS

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ

Το FOREO IRIS 2 έχει επανασχεδιαστεί για να έχει μία πιο εμφανή κίνηση βελονισμού. Επιτρέπει μία μεγαλύτερη λεμφική αποστράγγιση, ταχύτερη εκκένωση των σακουλών κάτω από τα μάτια και ταχύτερη ανακούφιση των κουρασμένων ματιών, είτε το χρησιμοποιείτε το πρωί, είτε στη δουλειά, είτε πριν τον ύπνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ

Το FOREO IRIS 2 έχει βελτιωθεί με αποτέλεσμα να διαρκεί έως και 3 φορές περισσότερο ανά φόρτιση από το αντίστοιχο της πρώτης γενιάς, προσφέροντας πλέον έως και 150 χρήσεις ανά φόρτιση, σε σύγκριση με το IRIS που διαρκεί έως και 50 χρήσεις.

ΚΑΤΑΣΤΟΛΕΑΣ ΘΟΡΥΒΟΥ

Για να καταστεί δυνατή μια ακόμη πιο χαλαρωτική ρουτίνα φροντίδας των ματιών στο σπίτι και μια βέλτιστη λύση για τη ζωή εν κινήσει, το νέο και βελτιωμένο FOREO IRIS 2 προσφέρει αθόρυβες θεραπείες, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη ρουτίνα ομορφιάς και ευεξίας σας με ηρεμία, όπου κι αν βρίσκεστε.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό που βελτιώνει τη συνολική εμπειρία σας στην περιποίηση των ματιών, η ενδεικτική λυχνία στη βάση του FOREO IRIS 2 αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα όταν η μπαταρία πρόκειται να εξαντληθεί, υπενθυμίζοντάς σας να τη φορτίσετε γρήγορα για 2 ώρες. Δεν θα μείνετε ποτέ ξανά χωρίς το beautytech gadget σας όταν το χρειάζεστε!

ΜΗ ΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΛΑΒΗ

Για μια εξαιρετικά άνετη χρήση και μια ακόμα πιο εύκολη εμπειρία θεραπείας των ματιών, το FOREO IRIS 2 είναι εξοπλισμένο με αντιολισθητική λαβή, ώστε ακόμα και όταν τα δάχτυλά σας είναι βρεγμένα με ορό ή κρέμα να μπορείτε να κρατάτε τη συσκευή σταθερά.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.


Σχετικά με την FOREO:

Η Σουηδική FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, από την πολυβραβευμένη cleansing συσκευή LUNA, μέχρι το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA που αλλάζει τα δεδομένα. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Τέλος, η FOREO προωθεί την αυτοπεποίθηση με το απλό motto “When you feel good, you look good”

 

Brooklynettes
Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe
Share this
Tags

+ MUSTS

“Pamela, a Love Story” – Η Pamela πιστεύει στην αγάπη και εμείς στην Pamela

Ομολογώ ότι η Pamela Anderson μου ήταν πάντα ιδιαίτερα συμπαθής. Θέμα αύρας, μια παρουσία που ενώ ζούσε στον ουτοπικό κόσμο του Playboy μου έβγαζε...

Gift Guide: Fashion – Beauty προτάσεις δώρων για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει επικίνδυνα και είμαστε απόλυτα σίγουρες ότι έχεις ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεις τις λίστες σου για τα δώρα που...

Πως να κάνεις το coming out σου χωρίς το #crush σου να μετατραπεί σε #crash

Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα κάποιον και δεν το έμαθε ποτέ, ήταν όταν πήγα πρώτη φορά στην κατασκήνωση. Όχι δεν ήταν κάποιο αγόρι στην ηλικία...

Η La Mer παρουσιάζει τη νέα Moisturizing Soft Cream, με νέα προηγμένη σύνθεση

Η La Mer παρουσιάζει τη ΝΕΑ Moisturizing Soft Cream, με νέα προηγμένη σύνθεση, η οποία προβάλει ένα νέο, ισχυρό σύστημα δράσης, που βοηθά στη...

Πώς να καμουφλάρεις τις γκρίζες τρίχες

Στα 30 μας, η φυσική χρωστική ουσία στους θύλακες των τριχών μας εξαντλείται και οι γκρίζες τρίχες αρχίζουν να εμφανίζονται. Κι ενώ περισσότεροι από...

Δεν έχετε τι να πείτε; 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις μετά το σεξ για να τονώσεις τη σχέση σου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο και αμήχανο όταν μετά το σεξ δεν έχεις να πεις και να κάνεις τίποτα απολύτως με τον άλλο. Όσο...

More like this