Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Penhaligon’s: Αυτό είναι το νέο άρωμα που αποτελεί ωδή στη βασίλισσα των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη

Ανακαλύψτε το Constantinople, τη νέα άφιξη της Penhaligon’s στη σειρά Trade Routes. Ένα woody oriental άρωμα για τη βασίλισσα των πόλεων.

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Woody και oriental είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το νέο άρωμα της Penhaligon’s. Πεύκο, ροζ πιπέρι και λεβάντα δημιουργούν μια δροσερή απεραντοσύνη που θυμίζει τον πρωινό ουρανό. Η αιώνια κομψότητα της ίριδας και του γερανιού έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με το πατσουλί και τα βρύα. Δύο κόσμοι που «πλέκονται» ο ένας με τον άλλον.

20-b4bd703b3eced07a331cb918a47fee75Εσάνς πεύκου από τη Σιβηρία, εσάνς ροζ πιπεριού, Παγωμένη λεβάντα, Συμπύκνωμα ίριδας, Τριαντάφυλλο, εσάνς γερανιού, Λοβός βανίλιας, εσάνς πατσουλί και βρυ. Αυτές είναι οι μυρψδιές που θα σας έρθουν αμέσως μόλις δοκιμάσεις αυτό το απόλυτα μεθυστικό άρωμα. Είσαι έτοιμη να ξυπνήσουν οι αισθήσεις σου; Εμείς ναι!

Τα προϊόντα Penhaligon’s διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή, καθώς και στο atticadps.gr/eshop

Μαρία Κουτσάκα
Η Μαρία Κουτσάκα σπούδασε Κλασική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη, Επιμέλεια & Διόρθωση κειμένων, αλλά και Web Development στο ΕΚΠΑ. Αρθρογραφεί από το 2014, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται και ως content manager. Το skincare είναι η μεγάλη της αγάπη, αφού πιστεύει πως προηγείται του μακιγιάζ. Είναι δεινή αναγνώστρια περιοδικών και βιβλίων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια και τη φωτογραφία.
Brooklyne