Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Η ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης Revitalift Laser της L’Oréal Paris και το «έξυπνο» εργαλείο διάγνωσης Skin Genius είναι οι σύμμαχοί σας στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας

Η L’ Oréal Paris, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των γυναικών για σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα, έχει δημιουργήσει την Revitalift Laser: Μια ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης, η οποία διορθώνει τις ρυτίδες, αναδομεί την επιδερμίδα, ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου και αποτελείται από 6 κωδικούς: κρέμα ημέρας, κρέμα ημέρας με SPF, κρέμα νύχτας, κρέμα ματιών, ορός και αμπούλες.

Revitalift Laser Κρέμα Ημέρας για Ενυδάτωση & Διόρθωση Ρυτίδων

Κρέμα ημέρας εμπλουτισμένη με proxylane και υαλουρονικό οξύ.

 • Διορθώνει: χάρη στο proxylane, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Αναδομεί: χάρη στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας του προσώπου και στη μείωση των ρυτίδων.
 • Αναδιαμορφώνει: χάρη στο proxylane και στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, για επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πυκνή.

1


Revitalift Laser Κρέμα Ημέρας με SPF 20

Κρέμα ημέρας εμπλουτισμένη με proxylane, LHA και SPF20.

 • Διορθώνει: χάρη στο proxylane, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος.
 • Λειαίνει: χάρη στο LHA και στα proxylane, προσφέρει απαλή απολέπιση και συμβάλλει στην ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας.
 • Προστατεύει: χάρη στο SPF20 προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία και συμβάλλει στην αποφυγή δημιουργίας καφέ κηλίδων.

3


Revitalift Laser Ορός Σύσφιξης Προσώπου

Ορός εμπλουτισμένος με proxylane και Υαλουρονικό οξύ.

 • Διορθώνει: χάρη στο proxylane, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος.
 • Αναδομεί: χάρη στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας του προσώπου και στη μείωση των ρυτίδων.
 • Αναδιαμορφώνει: χάρη στο proxylane και το υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου για επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πυκνή.

image


Revitalift Laser Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών

Κρέμα ματιών, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και proxylane.

 • Διορθώνει τις ρυτίδες: χάρη στο υαλουρονικό οξύ επανορθώνει και διορθώνει τις ρυτίδες σε βάθος.
 • Μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια: χάρη στην καφεΐνη οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά.
 • Ανανεώνει την επιδερμίδα: χάρη στο proxylane οι ίνες που υποστηρίζουν την επιδερμίδα ενισχύονται και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην τόνωση της.

698


Revitalift Laser Κρέμα Νύχτας για Αντιγήρανση

Κρέμα νύχτας εμπλουτισμένη με proxylane και Υαλουρονικό οξύ.

 • Διορθώνει: χάρη στο proxylane, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος.
 • Αναδομεί: χάρη στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας του προσώπου και στη μείωση των ρυτίδων.
 • Αναδιαμορφώνει: χάρη στο proxylane και στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου για επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πυκνή.

image


Revitalift Laser Αμπούλες Προσώπου για Απολέπιση Νυκτός

Οι αμπούλες είναι εμπλουτισμένες με 10% γλυκολικό οξύ, ένα μοναδικό συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται από δερματολόγους. Συμβάλλουν στην ανάπλαση και στην ομοιομορφία της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μέσα σε μόλις 7 ημέρες.

 • Μετά από 1 αμπούλα:

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λαμπερή και σφριγηλή.

 • Μετά από 7 αμπούλες:

Η επιδερμίδα αναπλάθεται για το 81% των γυναικών.*

 • Ο τόνος της επιδερμίδας είναι πιο φωτεινός, οι λεπτές γραμμές φαίνονται πιο λείες και οι καφέ κηλίδες μειώνονται.

98Όσο για το Skin Genius; Πρόκειται για ένα αξιόπιστο κι «έξυπνο» εργαλείο διάγνωσης της επιδερμίδας σας μέσω τεχνητής νοημοσύνης, που σέβεται την κάθε γυναίκα.

Η επιτάχυνση του ρυθμού καινοτομίας σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία προϊοντικών προτάσεων, δημιουργούν σύγχυση στις γυναίκες, οι οποίες δεν είναι σίγουρες ποιο προϊόν θα πρέπει να επιλέξουν ανάλογα με τις εξατομικευμένες τους ανάγκες.

Το Skin Genius δίνει τη λύση, βοηθώντας κάθε γυναίκα να κατανοήσει τις ανάγκες της επιδερμίδας της και να επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με αυτές. Ο τρόπος είναι πολύ απλός: oι γυναίκες βγάζουν μια απλή selfie, απαντούν σε κάποιες ερωτήσεις και λαμβάνουν τη διάγνωση της επιδερμίδας τους, σύμφωνα με την ανάλυση πέντε βασικών παραμέτρων (λάμψη, ποιότητα πόρων, σφριγηλότητα, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ομοιόμορφος τόνος).

Η καινοτομία Skin Genius βασίζεται σε δύο πυλώνες: την τεχνολογία Modiface – τεχνολογία που απέκτησε η L’ Oréal το 2018 και παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας – και την επιστημονική τεχνογνωσία της L’Oréal Paris. Προκειμένου να συμβουλεύει καλύτερα κάθε γυναίκα, η μάρκα βάσισε την ανάπτυξη του Skin Genius σε κλινικές δοκιμές.

Πιο συγκεκριμένα, το Skin Genius αποτελεί ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης υψηλής τεχνολογίας. Συγκρίνει τη φωτογραφία της επιδερμίδας σας με μια βιβλιοθήκη 10.000 φωτογραφιών πραγματικών γυναικών που έχουν αξιολογηθεί από δερματολόγους και εμπειρογνώμονες. Φυσικά, το εργαλείο αυτή δεν αντικαθιστά μια συνεδρία σε δερματολόγο, αλλά είναι τόσο έξυπνη, ακριβής και αξιόπιστη που μπορεί να προβλέψει έως και 97% την προσωπική κλινική εικόνα σε 5 κλινικές παραμέτρους και σε ένα ευρύ φάσμα καυκασιανών, ασιατικών και αφροαμερικανικών φωτοτύπων.

Μετά τη διάγνωση, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης προτείνει συστατικά, προϊόντα και ολοκληρωμένες ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας, που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Και σαφώς σέβεται την ιδιωτικότητα. Οι φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται, ενώ μόνο ο χρήστης μπορεί να δει τα αποτελέσματα της διάγνωσής του.

Μαρία Κουτσάκα
Μαρία Κουτσάκα
Η Μαρία Κουτσάκα σπούδασε Κλασική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη, Επιμέλεια & Διόρθωση κειμένων, αλλά και Web Development στο ΕΚΠΑ. Αρθρογραφεί από το 2014, αφού δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς την αρθρογραφία. Το skincare είναι η μεγάλη της αγάπη, αφού πιστεύει πως προηγείται του μακιγιάζ. Πλέον διαθέτει και το δικό της beauty eshop, το dewers.gr, όπου θα τη βρεις να διαδίδει το μήνυμα του skincare και του πολυπόθητου dewy skin. Είναι δεινή αναγνώστρια περιοδικών και βιβλίων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια και τη φωτογραφία.
Share this
Tags

+ MUSTS

Υπερτροφική ουλή – Πλέον υπάρχουν τρόποι να την αντιμετωπίσεις

Οι ουλές είναι αποτελέσματα τραυμάτων, που μπορεί να προκύψουν μετά από μια χειρουργική επέμβαση ή μετά από ένα χτύπημα και ουσιαστικά πρόκειται για τον...

Η ιστορία του lip liner που καθόρισε τις τωρινές τάσεις στο μακιγιάζ

Το μακιγιάζ για τα χείλη μπήκε στη μαζική παραγωγή, αφού έγινε ευρέως γνωστό όταν το κραγιόν εφευρέθηκε στην πρώτη του μορφή από τον Maurice...

Mάσκαρα: Όλα όσα πρέπεις να ξέρεις για το προϊον που αγαπήσαμε όσο κανένα

Η μάσκαρα είναι ίσως το πιο σημαντικό προϊόν για την ολοκλήρωση ενός μακιγιάζ. Γιατί όλες θέλουμε οι βλεφαρίδες μας να φαίνονται πυκνές και έντονες!...

Estée Lauder – Οι αγαπημένες κρέμες Revitalizing Supreme+ τώρα διαθέσιμες σε νέες συσκευασίες που αναπληρώνονται

Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες περιποίησης της επιδερμίδας σε υψηλής απόδοσης προϊόντα περιποίησης, η Estée Lauder παρουσιάζει τις κρέμες Revitalizing Supreme+ Youth Power...

“Pamela, a Love Story” – Η Pamela πιστεύει στην αγάπη και εμείς στην Pamela

Ομολογώ ότι η Pamela Anderson μου ήταν πάντα ιδιαίτερα συμπαθής. Θέμα αύρας, μια παρουσία που ενώ ζούσε στον ουτοπικό κόσμο του Playboy μου έβγαζε...

Gift Guide: Fashion – Beauty προτάσεις δώρων για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει επικίνδυνα και είμαστε απόλυτα σίγουρες ότι έχεις ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεις τις λίστες σου για τα δώρα που...

More like this