Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Moncler: Τα πρώτα αρώματα της μάρκας Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme σηματοδοτούν σηματοδοτούν μία πραγματική εξερεύνηση για τις αισθήσεις

Με τον επανασταστικό LED σχεδιασμό, τα μπουκάλια των Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme σε σχήμα παγουριού σηματοδοτούν έναν άρρηκτο σύνδεσμο με τις αλπικές ρίζες του Οίκου και το περιπετειώδες πνεύμα

Oκτώβριος 2021 – Η Moncler αποκαλύπτει τα πρώτα αρώματα της μάρκας, Moncler Pour Femme (για τη γυναίκα) και Moncler Pour Homme (για τον άνδρα) – δύο αρώματα που σηματοδοτούν μία πραγματική εξερεύνηση για τις αισθήσεις. Οι δύο δημιουργίες συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους , χάρη στη σύνθεση και το αφήγημά τους και αντανακλούν μια έντονη συνέργεια της φύσης, της εξερεύνησης και της ανακάλυψης – οι ακρογωνιαίοι λίθοι του σύμπαντος Moncler, μια παγκόσμια μάρκα συνώνυμη με την αλπική κληρονομιά και με μια νέα αντίληψη της πολυτέλειας. Σε μία αρμονία αντιθέσεων, κάθε αίσθηση προκαλεί μια ζωηρή, δροσερή ωδή στον υπέροχο εξωτερικό χώρο τυλιγμένο σε ένα πλούσιο κουκούλι ζεστασιάς.

Ο Philippe Bénacin, διευθύνων σύμβουλος της Interparfums αναφέρει: “Μετά από πολλά χρόνια συζητήσεων, έρευνας και ανάπτυξης, αυτά τα δύο αρώματα ζωντάνεψαν μ’ έναν τρόπο που αποτυπώνει την πραγματική ουσία της Moncler. Ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moncler, ο Remo Ruffini μας συνόδευσε σ’ όλη τη διαδικασία, επιβλέποντας στενά τη συνολική ιδέα, αλλά και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Η Moncler σαν μάρκα έχει ένα τόσο πολυπόθητο status – είναι μία μάρκα  που πραγματικά ενσαρκώνει την καινοτομία, γι αυτό και τα αρώματα δίνουν την αίσθηση της απόλυτης συνέχειας της ιστορίας της. Μ’ αυτά τα δύο αρώματα, ακόμα και το μπουκάλι από μόνο του είναι μία νέα περιπέτεια, ένα νέο πνεύμα και ένας νέος τρόπος επικοινωνίας – είτε γράφοντας το όνομά σου, είτε ένα ξεχωριστό μήνυμα είτε ό,τι σου αρέσει.”

Τα Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme είναι οι τελευταίες δημιουργίες ανάμεσα σε μια σειρά εμπνεύσεων του Οίκου και μια φυσική προέκταση ενός τρόπου ζωής 360° που η μάρκα γιόρτασε σ’ όλο τον κόσμο για την κληρονομιά της αλπικής τελειότητας. Χτισμένο πάνω στα γερά θεμέλια ενός πρωτοποριακού υπαίθριου πνεύματος και μίας φυσικής κατεύθυνσης προς την καινοτομία, η Moncler αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο πρότυπο για τα πουπουλένια μπουφάν για γυναίκες και άνδρες, καθώς και δυναμικές σειρές ρούχων και αξεσουάρ που βρίσκονται στη συμβολή μεταξύ σύγχρονης πολυτέλειας και υψηλής απόδοσης αθλητικού ρουχισμού. Σήμερα, η Moncler, μέσω του project Moncler Genius, είναι ένας δημιουργικός κεντρικός κόμβος που υποδέχεται μυριάδες προσκεκλημένους σχεδιαστές για να γιορτάσουν διαφορετικές φωνές και να σπάσουν τα όρια ανάμεσα στο σχεδιασμό και στη καινοτομία.

Με τον επανασταστικό LED σχεδιασμό, τα μπουκάλια των Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme σε σχήμα παγουριού σηματοδοτούν έναν άρρηκτο σύνδεσμο με τις αλπικές ρίζες του Οίκου και το περιπετειώδες πνεύμα.

Το αρωματικό δίδυμο μοιράζεται μια μοναδική νότα από Mountain Woods (ορεινές ξυλώδεις νότες), που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη Moncler. Αυτό το ζεστό, εκλεπτισμένο ξύλινο στοιχείο είναι ένα κοινό DNA που παραπέμπει στο πρωτοποριακό πνεύμα του Οίκου. Πίσω απ’ αυτή τη νότα, κάθε άρωμα αποκαλύπτει ένα μοναδικό μείγμα από αριστοκρατικά φυσικά συστατικά και υπέροχες νότες που δημιουργούνται από τους αρωματοποιούς Nisrine Grillié, Quentin Bisch, Antoine Maisondieu και Christophe Raynaud της Givaudan.

“Οι αλπικές ξυλώδεις νότες Mountain Woods είναι το κοινό νήμα μεταξύ γυναικείου και ανδρικού αρώματος. Για την ξυλώδη αίσθηση υπαίθρου που το διακρίνει, χρησιμοποιήσαμε ξύλο κέδρου. Για την κομψή πολυπλοκότητα του Οίκου, δουλέψαμε πολύ με το κεχριμπάρι. Μαζί με τον Antoine Maisondieu, προσθέσαμε σανταλόξυλο για την άνετη και κρεμώδη ζεστασιά του.” – Nisrine Grillié


ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Και τα δύο αρώματα Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme προβάλλονται σ’ ένα μοναδικό μπουκάλι σε σχήμα παγουριού, το οποίο περιβάλλεται από ασημένια θήκη και καπάκι με ραβδώσεις – μια προσέγγιση από τις αλπικές ρίζες της Moncler και τον εμβληματικό καπιτονέ σχεδιασμό του μπουφάν Moncler.

Ο σχεδιασμός ορόσημο του μπουκαλιού συνδυάζει έντονο ασημί φινίρισμα και διάφανο γυαλί που αποκαλύπτει το ελαφρύ κεχριμπαρένιο υγρό του Moncler Pour Femme, ενώ το μπουκάλι Moncler Pour Homme χαρακτηρίζεται από ένα βαθύ ασημί φινίρισμα. Το μπουκάλι του Moncler Pour Femme ξεχωρίζει από την απαλή καμπύλη της βάσης του, ενώ το μπουκάλι Moncler Pour Homme τελειώνει προς τη βάση του σε ευθεία γραμμή.

Λαμβάνοντας μια μοναδική θέση στην παγκόσμια αγορά αρωμάτων, μια οθόνη LED κοσμεί το μπουκάλι της συσκευασίας 150ml των Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme Eau de Parfum, που επιδέχονται και ανταλλακτικό, με τη δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης μηνυμάτων, μέσω εφαρμογής smartphone με Bluetooth. Αυτή η παιχνιδιάρικη καινοτομία σου επιτρέπει να γράψεις ένα προσωπικό μήνυμα, το οποίο εμφανίζεται με κόκκινα γράμματα στην καθρεπτίζουσα όψη του μπουκαλιού, όταν αυτή ενεργοποιείται από το κουμπί Moncler στο σχήμα του λογότυπου, σε λευκό για το γυναικείο ή μαύρο για το ανδρικό. Ιδανικό για κάποια προσφώνηση, κάποιο ξεχωριστό μήνυμα ή μία γιορτινή ευχή, αυτός ο αποκλειστικός τεχνολογικός σχεδιασμός είναι μια διαχρονική προσέγγιση της Moncler: από τα όρη στην πόλη.

Τα μπουκάλια των αρωμάτων Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme έχουν ως εξωτερική συσκευασία ένα πολυτελές, ματ κουτί από πεπιεσμένο χαρτί , το οποίο είναι στολισμένο με το εμβληματικό λογότυπο της Moncler, έντονο, εντυπωσιακό και φέρει το υφασμάτινο σήμα κατατεθές του Οίκου.


MONCLER POUR FEMME

Ένα λουλουδάτο, ξυλώδες άρωμα, το Moncler Pour Femme είναι η δημιουργία των Nisrine Grillié και Quentin Bisch. Το άρωμα περιέχει έναν συνδυασμό από νότες σχεδιασμένες αποκλειστικά για τη Moncler. Στις νότες κορυφής, μία ζωηρή, φωτεινή αίσθηση του Powdery Snow – που παραπέμπει στην εφήμερη ομορφιά του φρέσκου χιονιού.

“Θέλαμε να κρατήσουμε τη φρεσκάδα του χιονιού, συνδυάζοντάς την με τη ζεστασιά και τον αισθησιασμό που παρέχουν οι ξυλώδεις νότες. Το Moncler Pour Femme έπρεπε να μυρίζει πούδρα, σαν φρέσκο χιόνι, αλλά ταυτόχρονα με μία αίσθηση ότι πραγματικά θέλεις να τυλιχτείς σ’ αυτό. Σκέψου το φρέσκο χιόνι σε μια βουνοκορφή, με τον ήλιο να ακτινοβολεί ανάμεσα στις χιονονιφάδες – αυτή είναι η αποκλειστική νότα Powdery Snow που χρησιμοποιήσαμε γι’ αυτό το άρωμα.” Nisrine Grillié

MC002-A05-MONCLER-POUR-FEMME-150-ML-BOTTLE-PACK-FRONT-VIEW-ON-jpg-300Αναδεικνύεται μέσω της λάμψης του Ιταλικού Περγαμόντου, εξελίσσεται μέσα από ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια – Γιασεμί Sambac και γλυκό Ηλιοτρόπιο – για να βυθιστεί κατευθείαν στη ζεστή αγκαλιά της αποκλειστικής νότας Mountain Woods. Αποκλειστικά για τη Moncler, αυτή η βασική νότα αγκαλιάζει όποιον φοράει το άρωμα, αναμειγνύοντας τα σαγηνευτικά αιθέρια έλαια του κεχριμπαριού, του κέδρου και του σανταλόξυλου. Η πολυτελής και μεθιστική του βάση αναδεικνύετι με τη φυσική βανιλίνη, για μια θηλυκή γοητεία που διαρκεί.

“Το περγαμόντο είναι ένα φωτεινό εκχύλισμα, περισσότερο λουλουδάτο, παρά εσπεριδοειδές. Τονίζει τη φωτεινότητα του πουδρώδους χιονιού και δημιουργεί μία απαλή μετάβαση μεταξύ της νότας κορυφής και της νότας βάσης. Η καρδιά του αρώματος είναι ένα ανθισμένο γιασεμί, φωτεινό, ελαφρύ και ηλιόλουστο, συνδετικός κρίκος μεταξύ της πουδρέ νότας κορυφής και της ζεστής ξυλώδους νότας βάσης. Το Ηλιοτρόπιο ενσωματώνεται με την φυσική βανίλια και την απαλή, κρεμώδη υφή της.”  Nisrine Grillié


MONCLER POUR HOMME

Το Moncler Pour Homme είναι ένα ξυλώδες άρωμα, το οποίο δημιούργησαν οι αρωματοποιοί Antoine Maisondieu και Christophe Raynaud.

Αιχμαλωτίζοντας τη ζωντανή, φυσική ομορφιά ενός αλπικού δάσους, αυτό το πολλά υποσχόμενο άρωμα περιέχει απροσδόκητα πολλές ξυλώδεις νότες. Ξεκινά με την αποκλειστική νότα Alpine Green της Μoncler, η οποία συνδυάζεται με την αναζωογονητική φρεσκάδα του Φασκόμηλου και ανεβάζει το άρωμα μέσα σε μία φυλλώδη έκταση πευκοδάσους.

MC001-A05-MONCLER-POUR-HOMME-150-ML-BOTTLE-PACK-ON-jpg-300“Η νότα Alpine Green είναι μία εκλεπτισμένη νότα κορυφής που αναδυκνείεται πριν το Moncler Pour Homme εισέλθει βαθύτερα, στα ξυλώδη στοιχεία που περιέχουν οι νότες καρδιάς και βάσης. Ο κέδρος μπορεί να είναι σχετικά ήσυχος, γι αυτό το σανταλόξυλο τον αγκαλιάζει και το musk δημιουργεί ένα είδος ζεστασιάς. Το vetiver είναι μία ιδιαίτερα πολύπλοκη νότα, φρέσκια και παράλληλα ξυλώδης, έχει εσπεριδοειδή στοιχεία κι αυτό και εκπέμπει αισθησιασμό. “ Antoine Maisondieu

Καθώς ζεσταίνει απευθείας μέσω μίας υπερβολικής δόσης Ξύλου Κέδρου, η νότα Mountain Woods έχει την απόλυτη προτεραιότητα σ αυτό το έντονο άρωμα, σχηματίζοντας μία ζεστασιά, όταν συνδυάζεται με το καπνιστό Vetiver.

“Το Moncler Pour Homme είναι ένα εξαιρετικά ξυλώδες άρωμα, περισσότερο  από κάθε άλλο κλασσικό ανδρικό άρωμα. Η νότα Mountain Woods, την οποία συναντάμε και στα δύο αρώματα, τονίζεται πολύ περισσότερο στο Moncler Pour Homme. Για τον Christophe Raynaud κι εμένα η ιδέα ήταν να συνδυάσουμε αυτή τη νότα με το φρέσκο, πράσινο στοιχείο της νότας Alpine Green και αρωματικές πινελιές πεύκου, φασκόμηλου και κυπαρισσιού. Για το λόγο αυτό το Moncler Pour Homme είναι πολύ μοντέρνο και δεν ακολουθεί τη καθιερωμένη, παραδοσιακή διαδικασία δημιουργίας ενός αρώματος.” Antoine Maisondieu

Ως πρωτοπόροι στη σύγχρονη αρωματοποιία τα Moncler Pour Femme και Moncler Pour Homme συνδυάζουν μία απολαυστική πανδαισία φυσικών συστατικών  με πρωτοποριακές οσφρητικές τεχνολογίες και επαναστατικό, βιομηχανικό σχεδιασμό. Τολμηρό, κομψό και γεμάτο εκπλήξεις, κάθε μοναδικό άρωμα είναι μία περιπετειώδης εμπειρία αισθήσεων κι ένας τρόπος εισόδου στον κόσμο της Moncler.


Λίγα λόγια για την Moncler SpA:
Η Moncler ιδρύθηκε στο Monestier-de-Clermont, στη Grenoble της Γαλλίας, το 1952 και εδρεύει στην Ιταλία. Με το πέρασμα του χρόνου, η μάρκα κατάφερε να συνδυάζει το στυλ με τη συνεχή, τεχνολογική έρευνα, με τη βοήθεια ειδικών που συνδέονται με τις δριαστηριότητες στο  βουνό. Οι συλλογές outerwear της Moncler παντρεύουν τις ακραίες απαιτήσεις της φύσης με αυτές της αστικής ζωής. Το 2003, ο Remo Ruffini ανέλαβε την εταιρεία, της οποίας σήμερα είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Η Moncler κατασκευάζει και διανέμει απεύθειας τις συλλογές ρούχων και αξεσουάρ, υπό τη μάρκα Moncler, μέσω των μπουτίκ της, αλλά και σε διεθνή, πολυτελή πολυκαταστήματα ανά τον κόσμο.    
 Λίγα λόγια για την Interparfums SA:
Η Interparfums ιδρύθηκε από τον Philippe Benacin και τον Jean Madar το 1982. Έκτοτε αναπτύσσει, παράγει  και διανέμει πολυτελή αρώματα και καλλυντικά, έχοντας την αποκλειστικότητα παγκοσμίως για τις μάρκες Boucheron, Coach, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Kate Spade, Montblanc, Paul Smith, Repetto, S.T. Dupont και Van Cleef & Arpels. Στην εταιρεία επίσης ανήκουν τα αρώματα Lanvin και ο οίκος Rochas. Με προϊόντα να πωλούνται σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως, μέσω δικτύου επιλεκτικής διανομής, το 2019 η Interparfums συγκέντρωσε πωλήσεις της τάξεως των €484 εκατομυρίων, έχοντας παράλληλα λειτουργικό περιθώρειο 15% και 200 εκατομύρια ευρώ σε καθαρά μετρητά. Η εταιρεία κατατάσσεται στη λίστα του Euronext Paris, με κεφαλαιοποίηση αγοράς ύψους €3 δισ. ευρώ.

 

Brooklynettes
Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe
Share this
Tags

+ MUSTS

Sofia Loren: Η μεγαλύτερη diva του παγκόσμιου κινηματογράφου γίνεται σήμερα 89 ετών

Σε μία από τις πρώτες της οντισιόν, της είπαν ότι είχε πολύ μακριά μύτη και τεράστιο στόμα… Μάλλον δεν έβλεπαν τόσο καλά όσο ο...

Honey Lips: Το πιο γλυκό beauty trend του TikTok

Η εποχή του φθινοπώρου πλησιάζει: τα latte pumpkin spice επιστρέφουν σύντομα στα μενού και το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του. Λοιπόν, τι καλύτερος τρόπος...

Η Katy Perry πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών της για 225 εκατ. δολάρια

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας, η εταιρεία Litmus Music επιβεβαίωσε ότι αγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών της Katy Perry. Σύμφωνα με πηγές η αξία...

Vegan στριφτή σπανακόπιτα- Γιατί χρειάζεσαι μια καινούρια “αγαπημένη”

Έχετε δοκιμάσει πολλών ειδών σπανακόπιτα! Σας υπόσχομαι πως και να μην είστε vegan αυτή η σπανακόπιτα θα σας πάρει το μυαλό από την νοστιμιά...

Φθινοπωρινή περιποίηση για το πρόσωπό και το σώμα με τη FOREO

Tο φθινόπωρο είναι για νέα ξεκινήματα μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, αλλά και η ιδανική στιγμή για να ελέγξει κανείς τις τελετουργίες ομορφιάς του ως...

“My Big Fat Greek Wedding 3” – Απλά δε βλέπεται!

Προσωπικά την πίστευα τη Νία Βαρντάλος. Είχα δει την πρώτη και τη δεύτερη ταινία της και ειλικρινά τις είχα απολαύσει. Η τρίτη της όμως ταινία, ήταν σα να ήθελε...

More like this