Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Η FOREO κηρύσσει τον πόλεμο στην ακμή με την νεότερη καινοτομία της- ESPADA BHA+PHA Blemish Solution

 Η ακμή είναι ο όγδοος πιο διαδεδομένος δερματικός προβληματισμός παγκοσμίως και παρόλο που 650 εκατομμύρια άνθρωποι ταλαιπωρούνται από αυτήν, φαίνεται ότι η ακμή και η ντροπή «πάνε μαζί».

Η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από ακμή περιέγραψαν το επίπεδο ντροπής που τους προκαλεί η ασθένεια σε ποσοστό 69%, σε σύγκριση με τη σύφιλη που βαθμολογήθηκε με 100%, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, αφού διαγνωστούν με ακμή, ο κίνδυνος των ασθενών να αναπτύξουν μείζονα καταθλιπτική διαταραχή αυξάνεται περισσότερο κατά 60%. Η σουηδική beauty-tech πρωτοπόρος FOREO, αποφασισμένη στην αποστολή της να δώσει στους ανθρώπους αυτοπεποίθηση και να προάγει την ψυχική υγεία, μόλις παρουσίασε την τελευταία καινοτομία του brand – το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution, που θα υπερ-ενισχύσει τόσο τη ρουτίνα περιποίησης κατά της ακμής όσο και την αυτοπεποίθησή σας.

«Όταν πρόκειται για ακμή, οι ουλές που δημιουργούνται είναι βαθύτερες από την επιφάνεια του δέρματος και μπορούν να επιβαρύνουν την ψυχική σας υγεία. Η αποστολή της FOREO ήταν πάντα να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη και η αυτοπεποίθηση αποτελεί μεγάλο μέρος αυτής της προσπάθειας. Η ακμή είναι τόσο παλιά όσο και ο πολιτισμός, οπότε φυσικά υπάρχει αγορά για προϊόντα που στοχεύουν στην ακμή και χρονολογούνται ήδη από τη δεκαετία του 1930 και όμως εδώ και 100 χρόνια η φόρμουλα παραμένει η ίδια. Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα περιέχουν χημικές ουσίες που στοχεύουν την ακμή με την ξήρανσή της, η οποία ουσιαστικά στρεσάρει την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας και εμείς μόνο ξέραμε ότι έπρεπε να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος. Έτσι αμέσως μετά, γεννήθηκε το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution της FOREO“, εξηγεί ο Boris Trupcevic, CEO της FOREO.

Στο παρελθόν, η ακμή αντιμετωπιζόταν μέσω της ψύξης των ατελειών με ξηρό πάγο και ακόμη και σήμερα, στα σύγχρονα ιαματικά λουτρά, εξακολουθεί να εφαρμόζεται μια παρόμοια μέθοδος με τη χρήση υγρού αζώτου. Οι άνθρωποι έχουν επίσης πειραματιστεί με μια τεράστια ποικιλία από τοπικά προϊόντα και αλοιφές, καθώς και με τα φάρμακα. Μεταξύ των δημοφιλών θεραπειών υπήρχε και η λεγόμενη “ηλιοθεραπεία” με τη χρήση της υπεριώδης UV ακτινοβολίας που σήμερα γνωρίζουμε ότι προκαλεί καρκίνο του δέρματος. Στη δεκαετία του 1960 οι καταναλωτές άρχισαν να φλερτάρουν με λύσεις υψηλής τεχνολογίας για την αντιμετώπιση της ακμής, όπως οι συσκευές ατμού για το προσώπο κατάλληλες για χρήση στο σπίτι, και σήμερα οι beauty-tech συσκευές έχουν γίνει το απόλυτο όπλο στη μάχη κατά της ακμής.

Στην αιχμή της καινοτομίας στη βιομηχανία της ομορφιάς, δημιουργώντας ουσιαστικά μόνη της μια εντελώς νέα beauty-tech κατηγορία, η σουηδική FOREO προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην ανάπτυξη της πιο αποτελεσματικής ρουτίνας περιποίησης για τις επιδερμίδες με τάση ακμής. Το brand είναι γνωστό για την ESPADA, μια εγκεκριμένη από τον FDA ιατρική συσκευή που κλινικά έχει αποδειχθεί ότι αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τη επιδερμική ακμή. Η διπλή ισχύς του εστιασμένου με λέιζερ blue LED light και των δονήσεων T-Sonic™ καταστρέφει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή βαθιά στην επιδερμίδα καθώς και τα σπυράκια και τις κηλίδες στην επιφάνεια της, ενώ παράλληλα μειώνει τις ατέλειες και τη φλεγμονή, ρυθμίζοντας συγχρόνως την παραγωγή σμήγματος.

Το ήδη αναγνωρισμένο ESPADA, μόλις ενισχύθηκε με τη νέα προσθήκη στη συλλογή ESPADA, το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution, το μοναδικό τζελ κατά της ακμής στον κόσμο που σχεδιάστηκε για να ενεργοποιείται με το blue LED light και τις δονήσεις T-Sonic™. Με σύνθεση που περιέχει μια ισχυρή δόση 2% σαλικυλικού οξέος και Witch Hazel, ξεβουλώνει αποτελεσματικά τους πόρους και απολεπίζει ήπια, ενώ η ενεργή φλεγμονή αντιμετωπίζεται από τη νιασιναμίδη και το έλαιο τεϊόδεντρου για να συρρικνώσει γρήγορα το μέγεθος των ατελειών, να σβήσει ορατά τις ατέλειες, να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού καθώς και στην ελαχιστοποίηση μελλοντικής εμφάνισης ακμής. Το τοπικό τζελ ESPADA περιέχει επίσης Πανθενόλη και Λακτοβιονικό οξύ για να καταπραΰνει και να ενυδατώνει την θεραπευμένη περιοχή, αποτρέποντας την υπερβολική ξηρότητα και το αντιαισθητικό ξεφλούδισμα ενώ εξαλείφει την κηλίδα.

Είναι ενδιαφέρον ότι το ESPADA BHA+PHA Blemish Solution ήταν ένα τυχερό ατύχημα. Ξεκινήσαμε να το αναπτύσσουμε ως κάτι που θα μεγιστοποιούσε τα οφέλη του ESPADA, ωστόσο, όσο πιο βαθιά εμβαθύναμε στην έρευνα, την ανάπτυξη και τις δοκιμές, η φόρμουλα έδειχνε απίστευτα αποτελέσματα από μόνη της, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να το αναπτύξουμε ως αυτόνομο προϊόν που μπορεί να ενισχυθεί με το blue LED light. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια υπερ-ενισχυμένη λύση κατά της ακμής, η συλλογή ESPADA, εξίσου ισχυρή όπως υποδηλώνει και το όνομά της”, εξηγεί η Federica Pizzinato, Cosmetic and Food Supplements Product Manager της FOREO.

Η παγκόσμια αγορά επαγγελματικής θεραπείας της ακμής αποτιμήθηκε σε 6.298,9 εκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να αυξηθεί σε 13.124,5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030. Παρά το γεγονός ότι η ακμή είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα και το κίνημα για τη θετικότητα των ατόμων που αντιμετωπίζουν ακμή να βρίσκεται σε άνοδο, η προβληματική επιδερμίδα παραμένει ένα δυσάρεστο βάρος που επηρεάζει τόσο την εμφάνιση όσο και την αυτοπεποίθησή μας. Ντρεπόμαστε για την αποκάλυψη των κηλίδων και των ατελειών μας, αλλά ντρεπόμαστε και για την κάλυψή τους. Συνηθίσαμε να βλέπουμε τα γυαλισμένα airbrushed πρόσωπα των διασημοτήτων, ωστόσο σήμερα, αυτή η αντιληπτή τελειότητα δεν περιορίζεται μόνο στους A-listers, αλλά προωθείται από τους influencers, ακόμα και από τους φίλους και την οικογένειά μας.

Η FOREO δραστηριοποιείται στον τομέα της διαφάνειας, λέγοντας τη σκληρή αλήθεια και προσφέροντας πραγματικές λύσεις αντί για συγκαλύψεις των γεγονότων. Δεν είμαστε εδώ για να ντροπιάσουμε τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν φίλτρα, αλλά για να δώσουμε στους καταναλωτές τις καλύτερες δυνατές, επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις και φόρμουλες που θα καθαρίσουν την ακμή σας και θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα με την επιδερμίδα σας. Οι λύσεις περιποίησης κατά της ακμής της FOREO θα σας δώσουν την αυτοπεποίθηση να αποκαλύψετε τη φυσική σας ομορφιά και το πού θέλετε να την οδηγήσετε από εκεί και πέρα, όσον αφορά το μακιγιάζ ή ακόμα και τα φίλτρα, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς”, καταλήγει ο Trupcevic.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.


Σχετικά με την FOREO:

 Η Σουηδική FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, από την πολυβραβευμένη cleansing συσκευή LUNA, μέχρι το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA που αλλάζει τα δεδομένα. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Τέλος, η FOREO προωθεί την αυτοπεποίθηση με το απλό motto “When you feel good, you look good”.

 

Brooklynettes
Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe
Share this
Tags

+ MUSTS

Τα little white dresses που θα σου κλέψουν την καρδιά

Τίποτα άλλο δε θυμίζει στη μόδα καλοκαίρι, όπως ένα μικρό λευκό φόρεμα. Τα little white dresses όπως θα τα δείτε να φιγουράρουν σε μεγάλους...

Παίζει ρόλο τελικά η μέρα που έχεις γεννηθεί;

Και ναι, ακόμη και η ημέρα της εβδομάδας η οποία γεννήθηκες παίζει ρόλο στο τι χαρακτήρας είσαι. Μπορεί να σου φανεί περίεργο κι όμως...

Πανσέληνος Αυγούστου 2022 – Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Αφιερωμένη στα μυστικά της αρχαιότητας η φετινή δράση

Tην Παρασκευή 12 Αυγούστου το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο θα υποδεχθεί την ωραιότερη πανσέληνο του χρόνου με ελεύθερη είσοδο από τις 20:00 έως τις 23:30. Οι επισκέπτες...

Series cheating: Η νέα απειλή για τη σχέση σου είναι εδώ

Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι χώριζαν για λόγους όπως η απιστία, η ρουτίνα και οι διαφωνίες. Πλέον χωρίζουν επειδή ο ένας βλέπει μόνος του μια...

6+1 setting sprays για να παρατείνεις το μακιγιάζ σου

Σου έχει τύχει να είσαι μόλις στη μέση της ημέρας σου και το μακιγιάζ σου έχει αρχίσει και «λιώνει», με αποτέλεσμα να νιώθεις άβολα;...

Zάχαρη και υποκατάστατα: ‘Ολα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Θα αρχίσω αυτό το κείμενο λέγοντας σου πως είμαστε σχεδόν όλοι εθισμένοι στη ζάχαρη...ναι ισχύει! Η ζάχαρη είναι ένα προϊόν που βγαίνει από την ειδική...

More like this