Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Η Estée Lauder παρουσιάζει το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme

Μία επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, τώρα χαρίζει φωτεινή όψη στους μαύρους κύκλους σε μόλις 2 εβδομάδες, με διπλή δράση για την καταπολέμηση της ορατής φθοράς από τις ελεύθερες ρίζες.

Από το 2013, η Estée Lauder πραγματοποιεί διαρκείς έρευνες για την επίδραση που έχει το φως στην επιδερμίδα και μάλιστα το 2018 έκανε μία σημαντική ανακάλυψη πως η έκθεση στο τεχνητό μπλε φως αποσυγχρονίζει τη φυσική επανόρθωση των κυττάρων τη νύχτα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ταχύτερα ορατά σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα. Τώρα, για πρώτη φορά, οι επιστήμονες της Estée Lauder βασίζονται σε αυτή την επαναστατική έρευνα και αποκαλύπτουν ότι η έκθεση στο μπλε φως μπορεί να υπερδιπλασιάσει την παραγωγή ελεύθερων ριζών στα κύτταρα της επιδερμίδας.

Παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά στην περιποίηση των ματιών: Το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Supercharged GelCreme με νέα διπλή δράση για την καταπολέμηση της ορατής φθοράς από τις ελεύθερες ρίζες. Η σύνθεση διαθέτει για πρώτη φορά την αποκλειστική τεχνολογία FR-Defense™, η οποία βοηθά την επιδερμίδα να αντιστέκεται στον ερεθισμό που προκαλείται από το περιβάλλον. Η επαναστατική αυτή κρέμα-τζελ εξουδετερώνει επίσης τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν φθορά και ενδυναμώνει την επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Τώρα εμπλουτισμένη με την τεχνολογία Chronolux™ Power Signal, η σύνθεση βοηθά στην ορατή επανόρθωση της επιδερμίδας ενώ μειώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων κύκλων, των λεπτών γραμμών, της ξηρότητας και του πρηξίματος. Το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Supercharged GelCrème φωτίζει τους μαύρους κύκλους σε μόλις 2 εβδομάδες και στοχεύει στις βασικές παραμέτρους των μαύρων κύκλων, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής εμφάνισης, του χρώματος, του σημείου και της έντασης τους. Οι γραμμές κάτω από τα μάτια εμφανίζονται μειωμένες σε μόλις 1 εβδομάδα, ενώ η σύνθεση προσφέρει ενυδάτωση 100 ωρών με μία μόνο εφαρμογή. Η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια δείχνει φανερά ανανεωμένη, φωτεινή και πιο ξεκούραστη.

Διπλή Δράση για την Καταπολέμηση της Φθοράς από τις Ελεύθερες Ρίζες: Αντίσταση + Εξουδετέρωση

 • Η αποκλειστική τεχνολογία FR-Defense™ βοηθά την επιδερμίδα να ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ στον ορατό ερεθισμό που προκαλείται από το περιβάλλον.
 • Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε, βοηθούν στην ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ των ελεύθερων ριζών που προκαλούν φθορά, παρέχοντας 8 ώρες αντιοξειδωτική προστασία. 

Ολοκληρωμένη Επανόρθωση: Η Τεχνολογία ChronoluxPower Signal

 • Για πρώτη φορά, το νέο Eye GelCreme διαθέτει την τεχνολογία ChronoluxPower Signal, την αποκλειστική τεχνολογία επανόρθωσης που ενδυναμώνει τον ορό Advanced Night Repair, με το αποκλειστικό Tripeptide-32 της Estée Lauder.
  • Το ANR Eye ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ την όψη της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, βοηθώντας στη βελτιστοποίηση του φυσικού (κιρκάδιου) ρυθμού της επιδερμίδας, ημέρα και νύχτα, με ολοκληρωμένα ορατά αποτελέσματα.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

Η φθορά από τις ελεύθερες ρίζες, που οδηγεί σε αυξημένο ερεθισμό της επιδερμίδας, συμβάλλει καθοριστικά στην εμφάνιση μαύρων κύκλων, καθώς και άλλων πρώτων σημαδιών γήρανσης στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Οι επιστήμονες της Estée Lauder, διεξήγαν 15 χρόνια συνεχούς έρευνας για τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, σε 5.000 γυναίκες από όλες τις εθνικότητες, προκειμένου να κατανοήσουν όλες τις παραμέτρους ενός μαύρου κύκλου: τη συνολική εμφάνιση, το σημείο στην περιοχή των ματιών, το χρώμα και την ένταση. Με την υποστήριξη αυτής της σημαντικής έρευνας, το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Supercharged GelCreme έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει σε όλες αυτές τις βασικές παραμέτρους ενός μαύρου κύκλου και σε πιο φωτεινή όψη στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και πιο λαμπερό βλέμμα.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 • Οι μαύροι κύκλοι αποκτούν πιο φωτεινή όψη σε μόλις 2 εβδομάδες .
 • Σχεδιασμένο για να στοχεύει όλα τα σημεία ενός μαύρου κύκλου: κάτω, πάνω, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες2.
 • Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, συμπεριλαμβανομένων των μπλε/μωβ και καφέ τόνων2.
 • Οι γραμμές και τα πρώτα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια μειώνονται άμεσα.
 • Η εντατικά θρεπτική σύνθεση ενυδατώνει έως και 100 ώρες.
 • Το βλέμμα δείχνει πιο φωτεινό, πιο λαμπερό και ξεκούραστο στη στιγμή.

ΑΜΕΣΑ

 • Το 97% των γυναικών δήλωσε ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απέκτησε πιο απαλή αίσθηση και ελαστικότητα.
 • Το 96% των γυναικών δήλωσε ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απέκτησε αίσθηση ανακούφισης και θρέψης.
 • Το 94% των γυναικών δήλωσε ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απέκτησε πιο αναζωογονημένη αίσθηση.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 • Το 97% των γυναικών δήλωσε ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απέκτησε πιο απαλή αίσθηση.
 • Το 93% των γυναικών δήλωσε ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απέκτησε πιο λαμπερή και φωτεινή όψη.
 • Το 91% των γυναικών δήλωσε ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απέκτησε πιο υγιή και γεμάτη ενέργεια όψη.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

 • Το 92% των γυναικών δήλωσε ότι το κουρασμένο βλέμμα δείχνει πιο ξεκούραστο.
 • Το 92% των γυναικών δήλωσε ότι η υφή της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια δείχνει πιο λεία.
 • Το 91% των γυναικών δήλωσε ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απέκτησε πιο νεανική όψη
 • Το 89% των γυναικών δήλωσε ότι τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται μειωμένα.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

 • Το 84% των γυναικών δήλωσε ότι οι λεπτές γραμμές εμφανίζονται μειωμένες.

Το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Supercharged GelCreme προσφέρει εξαιρετικά μεταξένια, ανάλαφρη και αναζωογονητική αίσθηση κατά την εφαρμογή, με την ίδια αγαπημένη υφή του αρχικού προϊόντος.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δεν προκαλεί ακμή, δε δημιουργεί μαύρα στίγματα, δε φράζει τους πόρους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το Νέο Advanced Night Repair Eye Supercharged GelCreme διατίθενται σε ανακυκλώσιμο γυάλινο βάζο, το οποίο είναι κατασκευασμένο με έως και 15% ανακυκλωμένα υλικά. Το χάρτινο κουτί της συσκευασίας είναι επίσης ανακυκλώσιμο με πιστοποίηση FSC. Η δυνατότητα ανακύκλωσης εξαρτάται από τους τοπικούς κανόνες της εκάστοτε περιοχής.

Η Estée Lauder χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά που είναι ασφαλή για την επιδερμίδα.

Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έως το  2033. Για όλες τις ηλικίες, όλους τους τόνους και τους τύπους της επιδερμίδας.

 

Edie Sedgwick
Edie Sedgwick
Δεν έχει σημασία τι θα φορέσεις αρκεί να μην καταφέρει να σε φορέσει αυτό που επέλεξες. Δεν έχει σημασία τι νούμερο φοράς, τι θεωρείς ότι είναι λάθος γιατί μπορεί να είναι αντικειμενικά σωστό, εξάλλου συνήθως βρίσκουμε έμπνευση εκεί που δεν την περιμέναμε. Είμαι η Eddie, αγαπώ τη μόδα αλλά ίσως από μια δική μου οπτική. Αν θεωρείς ότι ταιριάζουμε να με διαβάζεις, λοβγιου <3
Share this
Tags

+ MUSTS

Body masking: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις

Αν και μας αρέσει να δείχνουμε την προσοχή μας σε ορούς, κρέμες κι έλαια, για να φαινόμαστε πιο όμορφες, υπάρχει πάρα πολύ δέρμα και...

Κατερίνα Γώγου: Η ποιήτρια με την αναρχική ψυχή που έφυγε σαν σήμερα

“Μοιάζει τέσσερις παρά είκοσι συννεφόκαμμα και νύχτα, λέγεται πως σαν σήμερα πρώτη Ιουνίου Βασιλεύς Παύλος εγέννησεν Βασιλέα Κωσταντίνον εκ της Φρειδερίκης. Εμένα η μητέρα...

Οι Farm To Face Sheet Masks της FOREO αποτελούν μία ωδή στην ενυδάτωση

Φανταστείτε το εξής (ρεαλιστικό) σκηνικό: επιστρέφετε σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες στο γραφείο, μπροστά στον υπολογιστή, με το άγχος να κάνει την εμφάνισή του...

‘Εφυγε από τη ζωή η διάσημη για το θρυλικό της εστιατόριο Sylvia Wu

Η Sylvia Wu, ιδιοκτήτρια του διάσημου εστιατορίου "Teesalon Madame Wu" στη νότια Καλιφόρνια που προσέλκυε τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλυγουντ για τέσσερις δεκαετίες, "έφυγε"...

How to: Skincare Cocktailing πώς να το πετύχεις χωρίς να καταστρέψεις το δέρμα σου

Οι ρουτίνες περιποίησης του δέρματος αφορούν δύο πράγματα: τις σωματικές ανάγκες και τις προσωπικές προτιμήσεις. Μερικοί ακολουθούν μια μινιμαλιστική προσέγγιση, περιορίζοντας τη ρουτίνα τους...

Πόσο “κακή ιδέα” είναι τελικά να κάνεις sex με τον πρώην σου;

Ένα ζευγάρι δεν παύει να είναι μαζί όταν πει ότι χωρίζει. Παύει να είναι μαζί όταν πλέον δεν αισθάνεται κάτι ο ένας για τον...

More like this