Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Ambre Solaire: Προστασία από τον ήλιο για όλη την οικογένεια

Aπό το 1935, το Ambre Solaire εξειδικεύεται στην προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο, έχοντας γίνει το No1 αντηλιακό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Βασικός στόχος του Ambre Solaire είναι η προστασία της επιδερμίδας κατά την έκθεση στον ήλιο και στο πλαίσιο αυτό η Garnier έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων στην αντηλιακή περιποίηση, αλλά και βιώσιμες τεχνολογίες.

Φροντίζοντας για το μέλλον

Από το 2006, η Garnier Ambre Solaire υποστηρίζει το Association of European Cancer Leagues(ECL) με σκοπό να συμβάλλει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους κινδύνους της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, αλλά και να συμμετέχει στην εκπαίδευση των νέων σχετικά με την ανάγκη της προστασίας από τις υπεριώδες ακτίνες του ηλίου.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα και να προκαλέσει εγκαύματα ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα επαναλαμβανόμενα εγκαύματα και η έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο χωρίς προστασία σε βάθος χρόνου μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ σοβαρότερες παθήσεις, όπως ο καρκίνος του δέρματος.

Στη Garnier Ambre Solaire πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Στο πλαίσιο υποστήριξης του ECL, αποστολή του brand αποτελεί η προστασία της επιδερμίδας από κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί μετά την έκθεση στον ήλιο, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα που είναι παράλληλα αποτελεσματικά και εύκολα στη χρήση.

Εκπαιδεύοντάς όλο τον κόσμο

Αποστολή της Garnier είναι να κάνει το Green Beauty προσβάσιμο σε όλους Πρεσβεύουμε ότι ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένα προϊόντα δημιουργημένα με τη βοήθεια των  ειδικών, για να προστατευθεί και να απολαμβάνει με ασφάλεια τον ήλιο. Ωστόσο, η προστασία από τον ήλιο αποτελεί ακόμη και σήμερα ένα πεδίο στο οποίο οι καταναλωτές χρειάζεται να εμβαθύνουν και να εκπαιδευθούν, εξοικειώνοντας τους εαυτούς του με μεθόδους προστασίας, καθώς και με τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη αυτής για την επιδερμίδα.   

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ;

Το 2021 η Garnier Ambre Solaire δημιούργησε το δικό της Ευρωπαϊκό συμβούλιο Δερματολόγων, μαζί με ειδικούς που συνεργάζονται με την εταιρεία προκειμένου να προσφέρουν μαζική ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην αντηλιακή προστασία, αλλά και να προτείνουν τα ιδανικά αντηλιακά προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε περίσταση. Αν και η συμβολή του δερματολόγου έχει αναγνωριστεί ως η πλέον έγκυρη, μεγάλη πλειοψηφία ακόμα και σήμερα δεν αποφασίζει να επισκεφθεί τον γιατρό της χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια βασική ανάγκη.  Έτσι, βασικός στόχος της δημιουργίας του συμβουλίου είναι να καταρρίψει τους μύθους που αφορούν στην αντηλιακή προστασία και φυσικά να δώσει πιστοποιημένες και έγκυρες συμβουλές για το πως μπορεί κανείς να παραμείνει ασφαλής στον ήλιο.

Προστασία από τον ήλιο που διαρκεί!

Δεδομένης της συνεχούς αύξησης της θερμοκρασίας, δημιουργούμε προϊόντα με υψηλή προστασία. Το 2021, η σειρά Sensitive Advanced και Super UV εξελίσσονται, ενσωματώνοντας την καινοτόμο τεχνολογία NETLOCK στη σύνθεσή  τους: .

-Σύνθεση μακράς διαρκείας

-Υψηλή αντοχή στο νερό

-Αντοχή στον ιδρώτα και την άμμο

-0%λιπαρότητα, 0% κολλώδης υφή

Πώς λειτουργεί ?

Η Τεχνολογία NETLOCK αιχμαλωτίζει τα έλαια και τις ακτίνες UV σε μικροκρυστάλλους οι οποίοι  δημιουργούν ένα πλέγμα στην επιδερμίδα  βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέροντας παράλληλα υψηλή UVB & UVA προστασία. Οι μικροκρύσταλλοι σχηματίζουν ένα εξαιρετικά λεπτό πλέγμα το οποίο μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέρει κάλυψη μακράς διαρκείας.

Κλασική Σύνθεση Σύνθεση NETLOCK

«Η πρώτη φόρμουλα Netlock δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2009, ενώ τα προϊόντα που περιλαμβάνουν τη φόρμουλα αυτή κυκλοφόρησαν στην αγορά πολύ πρόσφατα. Έως και σήμερα, έχουμε δημιουργήσει πάνω από 3.500 δοκιμαστικές συνθέσεις, ενώ 7 από αυτές τις πατέντες έχουν εγκριθεί και κατοχυρωθεί.

Μια από τις βασικές καινοτομίες της τεχνολογίας Netlock, πλέον της αποτελεσματικότητά της, είναι ότι δεν αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας των UV φίλτρων στην επιδερμίδα. Με αυτόν τον τρόπο,  το αντιηλιακό κατανέμεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα προσφέροντας μέγιστη κάλυψη και αποτελεσματικότητα.

Martin Josso Expert Senior Project Leader in Photoprotection Application Domain, L’Oreal Research & Innovation

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Το νέο μας packaging γίνεται ακόμη πιο βιώσιμο

Η Garnier Ambre Solaire βελτιώνει φέτος πολλά από τα προϊόντα της δημιουργώντας για συγκεκριμένους κωδικούς πιο βιώσιμες συσκευασίες.

Συγκεκριμένα, μαζί με την Albea, έναν έμπιστο συνεργάτη της Garnier εδώ και χρόνια, συν-δημιουργήσαμε ένα νέο είδος σωληνάριου για προϊόντα ομορφιάς, στο οποίο ένα μεγάλο κομμάτι πλαστικού έχει αντικατασταθεί από πιστοποιημένη χάρτινη πρώτη ύλη. Μετά τις σειρές Garnier Bio και Garnier Botanic Therapy, χρησιμοποιούμε πλέον αυτή την οικολογική συσκευασία και στα αντηλιακά μας προϊόντα. Η ποσότητα του πλαστικού έχει μειωθεί κατά 48% και προωθείται η χρήση χαρτονιού, το οποίο αποτελεί ανανεώσιμη πρώτη ύλη.  

Το σωληνάριο που είναι εν μέρη κατασκευασμένο από χαρτόνι υψηλής ποιότητας είναι το ίδιο αξιόπιστο με ένα αντίστοιχο σωληνάριο φτιαγμένο από πλαστικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στην πισίνα είτε στην παραλία. Το προϊόν στο εσωτερικό του σωληνάριου παραμένει αναλλοίωτο και διατηρεί την φρεσκάδα του, ακόμη και όταν το σωληνάριο παραμένει εκτεθειμένο στον ήλιο.

PCR ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ

Οι υπόλοιπες συσκευασίες Ambre Solaire είναι οικολογικά σχεδιασμένες και φτιαγμένες από PCR, ενώ έχει ενσωματωθεί ελαφρύτερο καπάκι με λιγότερο πλαστικό.

SUPER UV ΠΡΟΣΩΠΟ

ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ανάλαφρη σύνθεση που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και υψηλή προστασία σε ένα προϊόν.

Η αντηλιακή προστασία δεν αφορά μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές, και στην έκθεση στον ήλιο στην παραλία ή στην πισίνα. Περίπου το 80% της έκθεσης σε UV ακτινοβολία συμβαίνει μέσα στην πόλη, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και η έκθεση της επιδερμίδας στην υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση, είναι παράγοντες που συντελούν εξίσου στην ανάγκη για υψηλή αντηλιακή προστασία σε καθημερινή βάση.

Για αυτό το λόγο, η Garnier Ambre Solaire ενισχύει τη σειρά SUPER UV, ενσωματώνοντας την τεχνολογία NΕTLOCKκαι εμπλουτίζοντας τις συνθέσεις της με ενεργά συστατικά, όπως το Υαλουρονικό Οξύ και η Γλυκερίνη, προσφέροντας στοχευμένη και ολοκληρωμένη φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου.

Brooklynettes
Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe
Share this
Tags

+ MUSTS

L for Lips: Έτσι θα αποκτήσεις τα πιο σαρκώδη χείλη

Οι επεμβατικές ιατρικές διαδικασίες δεν είναι ο μόνος τρόπος για να ενισχύσεις και να αναδείξεις τα χείλη σου. Οι καλύτερες φόρμουλες και οι απλές...

“I Wanna Dance With Somebody”: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα τη ζωή της Whitney Houston

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δραματικής ταινίας "I Wanna Dance With Somebody" βασισμένη στη ζωή της Αμερικανίδας σταρ Whitney Houston με την Αγγλίδα ηθοποιό Naomi...

Η Serena Williams ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το τένις και το “King Richard” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

Σε ηλικία 40 ετών η Serena Williams ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή της από το τένις. Η GOAT των κορτ στην τοποθέτησή της για την νέα σελίδα στη ζωή της,...

Tι σημαίνει να αυτοπροσδιορίζεται κάποιος ως “Queer”;

Tα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως queer, βγαίνουν ραντεβού με όλα τα φύλα και αισθάνονται ότι ανήκουν και τα ίδια σε όλα τα φύλα, αλλά...

Celebrities που έγιναν μητέρες μετά τα 40

Από τη Salma Hayek μέχρι την Christie Brinkley οι παρακάτω a list celebrities έγιναν μητέρες αφού είχαν κλείσει τα σαράντα τους. Julianne Moore Η Julianne Moore...

Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου να μη “σπάει”

Αν διαπιστώσεις ότι το μακιγιάζ σου αρχίζει να ζαρώνει ή να "τρέχει" στις 3 το μεσημέρι, δεν είσαι η μόνη. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις στο...

More like this