Κοργιαλάς: “Οι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ ψηλά και αυτό χαλάει τους γάμους”

Ρε…. Τον Κοργιαλά…..

Σεξισμούλη μας κέρασε πρωί – πρωί σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή του Alpha Happy day ο Έλληνας συνθέτης – τραγουδιστής, απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με το αν σκέφτεται ξανά τον γάμο.

Μετά το emo look τα eye liner και τις σκιές (που ήταν το μόνο που μου άρεσε σε αυτόν προσωπικά), αποφάσισε να βγάλει μια “macho” εικόνα και συμπεριφορά.

Τι μας είπε λοιπόν;

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής για το αν θα σκεφτόταν ξανά τον γάμο, αφού πρώτα χτύπησε ξύλο, μας μίλησε για τις ενστάσεις που έχει λόγω της οικονομικής και κοινωνικής εξέλιξης των γυναικών!

Σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, οι βιασμοί και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις αποτελούν δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο, ο Κοργιαλάς μας πληροφόρησε ότι:

 “Το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ υψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι. Έχει τον εγωισμό του ο άντρας”

Μάλιστα…. Καταλάβατε φίλες μου;

Κατά τον Κοργιαλά λοιπόν για να μη χαλάνε οι γάμοι θα πρέπει να συνεχίσουν οι γυναίκες να βρίσκονται υπό.

Άκου τώρα πράγματα, να θέλουν οι γυναίκες να εργάζονται και να πληρώνονται και αν αυτό συμβεί, (ειδικά αν βγάζουν περισσότερα χρήματα από τον άντρα τους) πάει ο γάμος, διαλύεται γιατί έχει κι έναν εγωισμό ο άντρας ρε παιδιά πώς να το κάνουμε;

Τώρα εδώ τι να σχολιάσω κι εγω;

Θα πώ ότι με τέτοια μυαλά, δεν πρόκειται να βρείς κάποια που να θέλει να σε παντρευτεί Δημήτρη μου, ούτε καν η Λατινοπούλου (μη ψαρώνεις κι αυτή έτσι τα λέει για να γίνει γνωστή).

Σε κάθε περίπτωση Κοργιαλά μου, να ξέρεις ότι οι εποχές  που ο “εγωιστής” άντρας είχε μια εξωσυζυγική σχέση και η γυναίκα το ανεχόταν για να “κρατήσει το σπίτι της” ή που θα έλεγε και μια κουβέντα παραπάνω, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Καλύτερα να βρείς κάποιον άλλο τρόπο να προσεγγίσεις το θέμα.

Βανέσα Βενέτη Κοττίκα


*Ακολουθήστε το brooklyne.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα μας άρθρα!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

8 + 2 =