/

Ο κόσμος του ανταγωνισμού τελείωσε κυρία Τομαρά

Είναι ανατριχιαστική η ανάγκη ορισμένων για νεκρούς που θα ισοφαρίσουν το Μάτι.
Ακόμα πιο ανατριχιαστική είναι η αδυναμία τους να το κρύψουν, να το καμουφλάρουν στοιχειωδώς.Μια τέτοια περίπτωση είναι και η κυρία Τομαρά, ένα είδος “ανθρωπίσκου” που ανθίζει τις τελευταίεςώρες στα σόσιαλ με μηνύματα μίσους προς πάσα κατεύθυνση.

Γιατί το άγχος της δικηγορίνας, είναι η διάκριση του δεξιού και του αριστερού. Του πλούσιου και του φτωχού. Γιατί στο μυαλό της κυρίας Τομαρά, βίλες έχουν μόνο οι δεξιοί στις Εκάλες και ως συμπέρασμα του ισχυρισμού της, να γίνουν στάχτη για να πέσει ο Μητσοτάκης. Εντάξει, ότι ο πολιτικός πόλεμος είναι υπαρκτός και μπαίνουν νέες εστίες παντού σε κατοικημένες περιοχές για να στηθούν κάλπες αύριο, το καταλάβαμε…αλλά το να το εύχεσαι, δημόσια, απροκάλυπτα και μάλιστα από μια θέση ισχύος (γιατί η συγκεκριμένη δεν είναι και κάποια τυχαία νομικός…λέω εγώ τώρα), να καούμε ζωντανοί αυτό ξεπερνά κάθε είδους σκοταδισμού.

Δεν θα είμαι από εκείνους που την στοχοποιούν λόγω χαρτοφυλακίου, αν και σε αυτή την
περίπτωση ίσως και να έπρεπε, στο μόνο που θα εστιάσω είναι πως για να ξεπλύνουμε πολιτικές αντιθέσεις μπορούμε εύκολα να βάψουμε τα χέρια μας με αίμα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είμαι εγώ και εσύ, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, παζαρεύουν ζωές και είναι το χειρότερο είδος ανθρώπου που πάνω στις στάχτες χορεύουν ζεϊμπέκικα.
Κλείνω με σχόλιο κολλητής, μυαλό από τα λίγα που σε λίγες αράδες είπε όλη την αλήθεια για την εν λόγω κυρία “‘Ό,τι και να κάνει, όποιες υποθέσεις και να αναλάβει, δεν χωράνε αυτά τα σχόλια πια. Τελείωσε ο κόσμος του ανταγωνισμού, προκαλούν μόνο αηδία πλέον ”

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

49 − = 43