Τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν άρωμα γυναίκας

Και τι έμεινε για τα Χριστούγεννα; 22 μέρες μόνο! Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις τις λίστες με τα δώρα; Υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει και δε σε αφήνει σε ησυχία, όπως ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΦΕΤΟΣ;

Τα δώρα που θα πάρουμε σε αυτούς που αγαπάμε και φυσικά στον εαυτό μας αυτά τα Χριστούγεννα, ας είναι από μικρές εταιρείες ή brands που δημιούργησαν γυναίκες που τόλμησαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και φυσικά sustainable και eco friendly προϊόντα.

Πάρε χαρτί και στυλό ή απλά κάνε τα ανάλογα screenshot:

Τρεις γυναίκες (μαμά και οι δύο κόρες) δημιουργούν οι ίδιες τα πιο μοδάτα Style My Scrunchy. Για τα φετινά Χριστούγεννα, μας προτείνουν παγέτες και αστέρια!


Η Άντα Ζουρίδη από την πόλη των Τρικάλων μαγειρεύει eco friendly κεριά σόγιας. Τα Spi8a Home μας προτείνουν τα πιο ζεστά χριστουγεννιάτικα αρώματα, όπως Pumpkin Spice, Apple Cinnamon, κ.α..

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiθa (@spi8a_home)


H travel blogger Βικτώρια Κόκκα συνεργάστηκε με το Νorthandsouth Jewelry για μία limited travel εορταστική collection και το αποτέλεσμα σε προκαλεί να πάρεις την επόμενη πτήση για.. όπου εσύ θέλεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VICTORIA KOKKA (@victoriakokka)


Tο πράσινο είναι το χρώμα της σεζόν και τα Aelia Greek Sandals δημιούργησαν τις υπέροχες suede γόβες που βλέπετε από κάτω για να κλέψεις τις εντυπώσεις σε όλα τα εορταστικά τραπέζια!


Η Amelie, κατά κόσμος Ευσταθία Δερματα, δημιουργούς του Amelie Handmade Beauty, μαγειρεύεις τα πιο γευστικά φυσικά προϊόντα ομορφιάς που πραγματοποιούν όσα υπόσχονται!

Μαίρη Σταμούλη

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 4 = 6