Να βολεύεσαι με το καθαριστικό προσώπου σου, όχι με τους ανθρώπους!

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Tο effortless μακιγιάζ που κάνουν οι Γαλλίδες

Aν θέλετε να πάρετε λίγη έμπνευση για το φθινοπωρινό σας makeup δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τις Γαλλίδες που δείχνουν πάντα chic, ακόμα και σχεδόν άβαφες.

Share

Το σημερινό κείμενο είναι αφιερωμένο στα συναισθήματα που χάθηκαν, εξαιτίας κάποιων που προτίμησαν το βόλεμα αντί τον έρωτα. Κάποιων που ξέχασαν ακόμα και πως μυρίζει -η μυρωδιά του όπως και η γεύση του, είναι σχεδόν εθιστική. Κάποιων που είναι μαζί, όχι επειδή βολεύτηκαν αλλά επειδή πραγματικά δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους κάπου άλλου.

Μόνο στο καθαριστικό προσώπου σου δέχομαι να βολευτείς. Εκεί ναι, μπορείς να μείνεις με εκείνο που βγάζει τέλεια ακόμα και τις τρεις στρώσεις μάσκαρα που βάζεις. Ένα τέτοιο είναι και το δικό μου αγαπημένο καθαριστικό προσώπου, το Cream-To-Foam Cleanser της CeraVe.

Αρχικά θα ξετρελαθείς με την υφή του, η οποία αγκαλιάζει το δέρμα και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα του, θα το λατρέψεις. Εξεπλάγην όταν είδα ότι η πετσέτα μου δεν είχε ίχνος makeup και ότι αφαιρεί καλά και την μάσκαρα. Σε προσκαλώ λοιπόν να δοκιμάσεις κι εσύ την αποτελεσματικότητα του!

Υ.Γ. Μην απογοητεύσεις τον έρωτα που σου χτυπάει την πόρτα και κυρίως τον ίδιο σου τον εαυτό.

Μαίρη Σταμούλη

Μαίρη Σταμούλη
Μικρή ήθελα να γίνω ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά τελικά σπούδασα οικονομικά και δημοσιογραφία. Είμαι beauty editor, φανατική ΑΕΚτζού, blogger, λιοντάρι στο ζώδιο, λατρεύω τα κραγιόν και τις τηγανιτές πατάτες. Στο Brooklyne είμαι ο εαυτός... γιατί ανάμεσα σε κρέμες και μακιγιάζ, μπορώ να μιλάω για έρωτα και συναισθήματα.
Brooklyne