Μια μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά σου – μια μεγάλη πράξη αγάπης για το περιβάλλον!

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Tο effortless μακιγιάζ που κάνουν οι Γαλλίδες

Aν θέλετε να πάρετε λίγη έμπνευση για το φθινοπωρινό σας makeup δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τις Γαλλίδες που δείχνουν πάντα chic, ακόμα και σχεδόν άβαφες.

Share

Δεν θέλω κάτι περισσότερο όταν είμαι διακοπές… εκτός από καλό φαγητό, ύπνο, αντηλιακή προστασία (πρόσωπο, σώμα, μαλλιά) και φυσικά ένα σπρέι νερού γιατί η έξτρα ενυδάτωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Εκτός όμως από την απαραίτητη αντηλιακή προστασία, είναι εξίσου απαραίτητο και το ποτήρι πολλαπλών χρήσεων για να μειώσουμε τα σκουπίδια που καταλήγουν στις θάλασσες και τις ακτές.

Είναι μια καλή ευκαιρία να συμβάλουμε όλοι μαζί στην προστασία του περιβάλλοντος, ξεκινώντας από το πλαστικό ποτήρι του καφέ και το καλαμάκι μιας χρήσης.

Βάλε στην τσάντα θαλάσσης σου, το επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι σου και μερικά reusable καλαμάκια να υπάρχουν (μεταλλικά, μπαμπού, χάρτινα), κάνε κανονικά την παραγγελία σου και δώσε το reusable ποτήρι σου. Μην ξεχάσεις να διευκρινίσεις ότι ΔΕΝ θες καλαμάκι!

Κάνε το ίδιο και στις βόλτες σου στην πόλη! Πολλά καφέ κάνουν έκπτωση όταν δίνεις το reusable ποτήρι σου.

Σημείωση: Λόγω κορωνοϊού υπήρχε οδηγία στα καφέ να μην δέχονται reusable cups… Δεν ισχύει πια! Δίνε το ελεύθερα, αλλά πάντα καθαρό!

Μαίρη Σταμούλη
Μικρή ήθελα να γίνω ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά τελικά σπούδασα οικονομικά και δημοσιογραφία. Είμαι beauty editor, φανατική ΑΕΚτζού, blogger, λιοντάρι στο ζώδιο, λατρεύω τα κραγιόν και τις τηγανιτές πατάτες. Στο Brooklyne είμαι ο εαυτός... γιατί ανάμεσα σε κρέμες και μακιγιάζ, μπορώ να μιλάω για έρωτα και συναισθήματα.
Brooklyne