Δείξε μου τα χέρια σου να σου πω, την ηλικία σου!

Όταν κάνουμε δουλειές (βάζουμε τα χέρια μας σε νερό κλπ) πρέπει να φοράμε πάντα γάντια. Όχι μόνο για να μην μας χαλάσει το μανικιούρ …αλλά γιατί ταλαιπωρούμε τα χέρια μας με αποτέλεσμα να σκάνε και να αγριεύουν!

Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα, τα χέρια σου δεν ξέρω καν σε τι κατάσταση είναι, μαρτυρούν όμως χωρίς φόβο και πάθος την ηλικία σου. Φυσικά, αφού όλα αυτά τα χρόνια φροντίζεις το πρόσωπό σου με κρέμες, μάσκες, κ.α. και τα χέρια σου -τις περισσότερες φορές δεν έχουν καν την πολυτέλεια μιας απλής κρέμας χεριών.

Όταν κάνουμε δουλειές (βάζουμε τα χέρια μας σε νερό κλπ) πρέπει να φοράμε πάντα γάντια. Όχι μόνο για να μην μας χαλάσει το μανικιούρ …αλλά γιατί ταλαιπωρούμε τα χέρια μας με αποτέλεσμα να σκάνε και να αγριεύουν!

Όπως και στο πρόσωπο καλό θα είναι να βάζουμε δυο φόρες την ημέρα (πρωί και βράδυ) μια καλή ενυδατική κρέμα, όπως:

Η Vinoperfect Dark Spot Correcting Hand Cream αποτελεί την ιδανική λύση για να διορθώσουμε την ανομοιογενή όψη της επιδερμίδας των χεριών μας. Μια αποτελεσματική κρέμα που συνδυάζει τη δύναμη της Βινιφερίνης με τις ευεργετικές ιδιότητες της λευκής παιώνιας, μειώνοντας ορατά τις καφέ κηλίδες στοδέρμα.

Κρέμα Χεριών εντατικής ενυδάτωσης πλούσιας υφής με Υαλουρονικό Οξύ & Μέλι της Apivita διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι δερματολογικα ελεγμένη.

Κρέμα Χεριών Yves Rocher με άρωμα Μάνγκο και Κολίανδρο ενυδατώνει και θρέφει τα χέρια εις βάθος. Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Η Hand Lotion EOS Berry Blossom θρέφει την επιδερμίδα των χεριών και προσφέρει 24η ενυδάτωση. Είναι υποαλλεργική και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Επιπλέον, απορροφάται γρήγορα κάνοντάς το ιδαντικό για χρήση οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Θα τη βρεις εδώ.

Βέβαια, αν τα χέρια σου είναι αρκετά ταλαιπωρημένα, μπορείς να πάρεις μια κρέμα με βιταμίνη Α ή μια κρέμα με αντιγηραντική προστασία, και σε δυσκολότερες περιπτώσεις θα συνιστούσα μια κρέμα ανάπλασης.

Και τέλος για το πλύσιμο των χεριών προτίμησε ένα ήπιο σαπούνι γιατί ειδικά το χειμώνα η επιδερμίδα σκάει και αφυδατώνεται πολύ πιο εύκολα.

Μαίρη Σταμούλη

Μαίρη Σταμούλη
Μαίρη Σταμούλη
Μικρή ήθελα να γίνω ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά τελικά σπούδασα οικονομικά και δημοσιογραφία. Είμαι νέα μαμά, beauty editor, φανατική ΑΕΚτζού, blogger, λιοντάρι στο ζώδιο, λατρεύω τα κραγιόν και τις τηγανιτές πατάτες. Να πω κι άλλα;

MUST

Skincare S.O.S. – 2 λάθη που κάνουμε κάθε φορά που πλένουμε το πρόσωπο μας

Πόσο δύσκολος να είναι ένας καθαρισμός προσώπου, μπορεί να...

“The Zone of Interest”: Η μεγαλύτερη φρίκη στο εξοχικό “Γαλήνη”

Η τέταρτη κατά σειρά ταινία του Jonathan Glazer “Ζώνη Ενδιαφέροντος” (μετά...

Ο Ryan Gosling και η Emily Blunt εμφανίστηκαν μαζί στο “Saturday Night Live”

Ο Ryan Gosling και η Emily Blunt αναζωπύρωσαν τη...

Φέτος το μπαλκόνι σου θα γίνει ο no 1 καλοκαιρινός προορισμός

Το μπαλκόνι όσο μικρό και να είναι, δεν παύει...

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ μιλούν για “πόλεμο κατά των δημοσιογράφων και των γυναικών”

Η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Αμάλ Κλούνεϊ, δήλωσε...

Ο θάνατος του Matthew Perry αποδίδεται σε λήψη κεταμίνης

Ο θάνατος του αμερικανοκαναδού ηθοποιού Matthew Perry, πρωταγωνιστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Friends" οφείλεται σε "οξείες επιπτώσεις" της λήψης κεταμίνης, ανακοινώθηκε την Παρασκευή από...

Matthew Perry – Ο αγαπημένος μας Chandler έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών

Ο αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Matthew Perry, διάσημος αφού ενσάρκωσε τον Chandler Bing στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Friends”, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών,...

Να λέτε και κανένα όχι, δεν αρκεί να το γιορτάζετε

Θυμάμαι τις ιστορίες του παππού μου από το αλβανικό μέτωπο, που πολέμησε στην πρώτη γραμμή μέσα στα χιόνια και κατάφερε να γυρίσει με τα...
Brooklyne