Μην ξαναβαφτείς πολύ την Παρασκευή

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Πώς να καθαρίσετε εύκολα και σωστά τα πινέλα μακιγιάζ σας

Τα πινέλα του μακιγιάζ μας συσσωρεύουν αρκετά μικρόβια και...

Τα foundation που αγαπάει ο φακός

Αγαπώ τα foundation που φλερτάρουν σχεδόν ερωτικά με τον...

8+1 τρόποι για να κάνετε το άρωμα σας να διαρκεί περισσότερο

Τα αρώματα είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας. Το...

Η επιστήμη πίσω από την εμμονή του μακιγιάζ

Πριν λίγες ημέρες μια φίλη με ρώτησε γιατί οι...

Share

Μπορεί στην Ελλάδα να επιμένουμε ακόμα στο βαρύ make-up, στο εξωτερικό όμως η τάση είναι διαφορετική και λέγεται «No Makeup Makeup». Ακόμα και στα κόκκινο χαλί οι διάσημες κυρίες του Hollywood προτιμούν  ανάλαφρη βάση που αναδεικνύει τη φυσική λάμψη του δέρματος τους, δίνοντας έμφαση στα μάτια -χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές- ή στο κραγιόν.

Το «No Makeup Makeup» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ και είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και τις περιστάσεις. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ, τονίζει τη φυσικότητα και την ομορφιά στην εμφάνιση, ενώ αναδεικνύει τη λάμψη της επιδερμίδας. Το μυστικό είναι πως θα πρέπει να φορέσετε ελάχιστα προϊόντα και να αποφύγετε τις υπερβολές.

Παρακάτω θα δείτε βίντεο μακιγιάζ με διάσημες κυρίες που επιλέγουν ανάλαφρο μακιγιάζ για τις υποχρεώσεις τους.

Μαίρη Σταμούλη

Μαίρη Σταμούλη
Μικρή ήθελα να γίνω ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά τελικά σπούδασα οικονομικά και δημοσιογραφία. Είμαι beauty editor, φανατική ΑΕΚτζού, blogger, λιοντάρι στο ζώδιο, λατρεύω τα κραγιόν και τις τηγανιτές πατάτες. Στο Brooklyne είμαι ο εαυτός... γιατί ανάμεσα σε κρέμες και μακιγιάζ, μπορώ να μιλάω για έρωτα και συναισθήματα.
Brooklyne