Παρίσι και minimal αισθητική πάνε πακέτο σε ένα διαμέρισμα των 70τμ

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

“Charlotte Perriand: The Modern Life” στο Design Museum του Λονδίνου

Αναδρομική ματιά σε έναν από τους πλέον σημαντικούς ντιζάινερ...

Mάλλον ήρθε η ώρα να φτιάξεις την ταράτσα σου

Το καλοκαίρι είναι εδώ, ο ήλιος μας καλοψήνει, οπότε...

Ιδέες για νησιώτικη διακόσμηση!

Αν κάθε φορά που κλείνετε τα μάτια σας ονειρεύεστε...

21 χρονος makeup artist δημιουργεί στο σώμα του διάσημους πίνακες της ιστορίας

Αρκετός κόσμος εκεί έξω δεν αναγνωρίζει το μακιγιάζ σαν μια μορφή τέχνης,...

Share

Στο ρομαντικό Παρίσι εντοπίσαμε έναν ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χώρο, ο οποίος συνδυάζει τη δυναμική που έχει το φυσικό φως, με έπιπλα από τα αγαπημένα μας ’50s και μοντέρνα έργα τέχνης.

Η μινιμαλιστική διάθεση του χώρου αποκλείει όλα τα περιττά στοιχεία και τις λεπτομέρειες που δεν του προσφέρουν κάτι στη γενικότερη σύνθεση. Αυτό γίνεται για να μπορέσει να δοθεί έμφαση μόνο στα απολύτως απαραίτητα. Εξάλλου σε ένα τόσο “ζωντανό” χώρο το τελευταίο που χρειάζεται είναι αντικείμενα που θα του προσθέσουν “φασαρία”.

2Σε ένα διαμέρισμα τα 70τμ μπορεί να ακούγονται λίγα, η διαρρύθμιση τους όμως επιτρέπει μια μεγαλύτερη άνεση στο χώρο. Σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει το μεγάλο ύψος της οροφής, το οποίο επιτρέπει στο φως να διαχέεται άνετα στο χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί την “ψευδαίσθηση” μιας μεγαλύτερης επιφάνειας.

sdΠόρτες που παίζουν διαχωριστικό ρόλο και όταν είναι ανοιχτές δημιουργούν ενιαίους χώρους. Η Γαλλική αισθητική εκπέμπει μια διαχρονικότητα που έχει σαν αποτέλεσμα μια διακριτική πολυτέλεια. Είναι σημαντικό λοιπόν όταν θέλουμε να δώσουμε μια πιο “μοντέρνα” ματιά να υιοθετούμε στοιχεία από το παρελθόν, ακόμα και στους πιο απρόβλεπτους χώρους.

56 Θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω και γιατί όχι να μη σκεφτείς κάτι αντίστοιχο και στο δικό σου χώρο για ένα γαλήνιο, ήρεμο και παράλληλα μοντέρνο αποτέλεσμα.

1

65

6546

Χρύσα Αντωνιάδη

Χρύσα Αντωνιάδη
I used to get upset by people not understanding me, but I’ve made a career out of it now...
Brooklyne