Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Art Athina: Ο μεγαλύτερος, ετήσιος ελληνικός εικαστικός θεσμός επιστρέφει με φυσική και διαδικτυακή παρουσία

Θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου με την συμμετοχή περισσότερων από 45 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Ο μεγαλύτερος, ετήσιος ελληνικός εικαστικός θεσμός, η Art Athina, επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά. Από την 1η θα δηλώνει διπλό «παρών», μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΑrtAthinaVirtual 2021 και με την έκθεση σε φυσικό χώρο Art Athina Pop Up, υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Με ψηφιακή παρουσία για έναν ολόκληρο μήνα και φυσική παρουσία στο ισόγειο του ξενοδοχείο King George, στην πλατεία Συντάγματος (12-21 Νοεμβρίου) περισσότερες από 45 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στην αθηναϊκή φουάρ. Στο πρόγραμμα της φετινής Art Athina περιλαμβάνονται πολυάριθμες ομιλίες που θα φιλοξενηθούνστο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάςβίντεο και περφόρμανς που θα έχουν ως σημείο εκκίνησης άλλοτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της διοργάνωσης κι άλλοτε τους δρόμους της πόλης.

Την ευθύνη της διοργάνωσης, όπως κάθε χρόνο, έχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και η ομάδα της Art Athina με καλλιτεχνική διευθύντρια τη Σταματία Δημητρακοπούλου. H υλοποίηση της πλατφόρμας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe
Brooklyne